Het appartement ligt 700 meter van de skilift Poppenberg 2, Büre Herrloh lift en de Sürenberg lift. Vanaf hier kunt u het skigebied in. Winterberg beschikt over 26 liften en 32 afdalingen. De ruim 100 sneeuwkanonnen zorgen ervoor dat er vrijwel altijd nagenoeg sneeuw ligt. 14 pistes zijn ’s avonds belicht met kunstlicht, zodat het skiplezier lang door kan gaan. Dit geeft een bijzondere dimensie aan het skiën of snowboarden. En is een echte aanrader. Wie niet van skiën of snowboarden houdt, kan ook gaan langlaufen of lekker wandelen. Er zijn ruim 170 km aan gespoorde loipes aanwezig.

De wintersportgebieden in het Sauerland hebben de handen ineengeslagen, en een gezamenlijke skipas voor alle liften in het Sauerland gemaakt. Dus als u een dagje in Willingen wilt gaan skiën, dan kan dit simpelweg met de Wintersport Arena Sauerland skipas.

Wie tijdens het skiën of snowboarden honger en dorst krijgt kan in een van de 12 skihutten terecht, waar men rijkelijk van drank en spijs voorzien wordt door een snelle en vriendelijke bediening.

Voor de waaghalzen bestaat er de mogelijkheid om met een bobslee mee te gaan van de olympische bobbaan in Winterberg. Dit is de snelste bobbaan ter wereld. Hier vinden regelmatig grote internationale wedstrijden plaats.

Tevens vinden er ook op de springschans van winterberg regelmatig toernooien plaats. Leuk om er eens te gaan kijken. Met de stoeltjeslift Büre Herrloh ben je er zo.
Schanz rotonde te Winterberg
Bremberg Snowboarden
Skiverhuur poppenberg
Poppenberg
Skilift poppenberg
schneewitchenhang
rondell bij Möppi
Sneeuwlandschap met bomen op achtergrond
externe links: