Schanz rotonde te Winterberg
Appartement golfhof is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn diverse spellenen kinder-DVD’s aanwezig. Voor de kleinste hebben wij een babybedje. Dit spaart een hoop gesleep en ruimte in de auto. Voor in de winter hebben wij een slee voor de kinderen waar je gebruik van kunt maken. In het appartement is tevens een overdekt zwembad aanwezig.

Voor gezinnen met kinderen is er veel te beleven in Winterberg en omgeving. Hier onder vindt u een kleine impressie over wat er allemaal te beleven is in en om Winterberg.

In het mooie Bestwig-Wasserfall ligt het pretpark Fort Fun. Dit park is compleet in cowboy stijl opgezet. Hier kun je met het hele gezin genieten van de draaimolens, achtbanen, wildwaterbaan, Sommerrodelbahn en niet te vergeten de spectaculaire cowboy en roofvogel show. En natuurlijk veel meer. Dit is een echte aanrader.
Voor wie van water houdt is er in Winterberg een groot openlucht zwembad met een grote ligweide en horeca. Tevens zijn er in de omgeving van Winterberg diverse (stuw)meren, waar je kunt zwemmen, een boottocht kunt maken of kunt waterfietsen. En nog heel veel meer.
Aan de rand van Winterberg bevindt zich de Erlebnisberg kappe Winterberg. Hier zijn de Sommerrodelbahn, Panorama Erlebnisbrücke und Erlebnispfad, Kletterwald Winterberg en het Bikepark Winterberg gevestigd.

Panorama Erlebnisbrücke Winterberg

De schoonheid van de natuur, gevoel van vrijheid vergezichten en avontuur beleef je op de 20 meter hoge en 435 meter lange wandelweg tussen de boomtoppen uit vogelperspectief. Onderweg kijk je uit over het wonderschone Sauerland. Voor diegenen die het avontuur zoeken zijn er onderweg 5 attracties, die allemaal voorzien zijn van vangnetten. Veiligheid staat hier voorop. Bij de Erlebnisbrücke hoort ook het Natur Erlebnis Pfad. Hier beleef je de natuur van dichtbij. Kappi het eekhoorntje is hier je gids. Hij stelt de bewoners van het bos aan je voor, en vertelt je over de omgeving. De 700 meter lange route gaat langs 14 punten.

Kletterwald Winterberg

Een klimbos voor jong en oud. Dit kilmbos heeft 5 parkoersen met een hoogte van 1 tot 11 meter, en 14 stations. Iedere bezoeker krijgt vooraf een professionele instructie.

Sommerrodelbahn Winterberg

500 meter de berg afsuizen door bochten en over bruggen. Dat is de Sommerrodelbahn in Winterberg. Hier voel je je als een kampioen rodelen. Daarnaast is er ook nog een midgetgolfbaan en miniscooters voor de allerkleinste. Heb je honger en dorst gekregen na al deze activiteiten, dan is er ook nog een eet en drink gelegenheid waar je iets lekkers kunt krijgen.
Pretpark Fort Fun
Pretpark Fort Fun
Erlebnisbrücke
Kletterwalt
Sommer Rodelbahn
externe links: