Golfclub Winterberg ligt direct aan Appartement Golfhof. Te midden van de vele bossen op het hoogplateau van Winterberg en is een oase van rust en ontspanning. De unieke 9 holes baan van de golfclub Winterberg werd in 1962 ontworpen door de internationale bekende golfarchitect Dr. Bernard Limburger. De golfbaan van winterberg is op de 7 na moeilijkste van Duitsland. Maar of je nog nooit een golfclub heeft vastgehouden, een amateur-golfer of een ervaren toernooispeler bent, bij golfclub Winterberg ben je altijd van harte welkom.
Talrijke hellingen en een natuurlijke waterloop typeren de golfbaan. En het uitzicht op het berglandschap van het Sauerland maakt de charme van de club nog specialer. De drivingrange beschikt niet alleen over 8 openlucht, maar ook over 2 overdekte afslagplaatsen. Dus ook bij slecht weer kunt u hier trainen. Op een door oude sparren omgeven terrein heb je de mogelijkheid pitches en bunkerslagen te oefenen. De putting green bij het clubhuis maakt het aanbod compleet.
Golfclub Winterberg e.V.
In der Büre 20
59955 Winterberg
Tel: +49 (0)2981 - 1770
www.golfclub-winterberg.de
Als je na een paar dagen eens op een andere baan wilt spelen, dan verwijzen we je graag naar de onderstaande golfclubs. Beide banen liggen in de omgeving van Winterberg. De golfclub in Schmallenberg beschikt over een 18 holes golfbaan.
Golfclub Schmallenberg e.V.
Über dem Ohle 25
57392 Schmallenberg-Winkhausen
Tel: +49 (0)2975 - 8745
www.golfclub-schmallenberg.de


Golfclub Sellinghausen e.V.
Auf der Fuhr 5
57392 Schmallenberg-Sellinghausen
Tel: +49 (0)2971 - 908274
www.golfclub-sellinghausen.de
Schanz rotonde te Winterberg
Happy golfball
Golfclub
externe links: